Wie zijn wij?

Party Verhuur van Lierop : alles voor elk feestje

Til de sfeer van welk evenement dan ook naar een nog hoger niveau met het juiste feestmateriaal! Party verhuur van Lierop is expert in feestplezier en daarmee hét adres voor party verhuur in Asten en omgeving. Ons aanbod bestaat uit allerhande feestbenodigdheden, van Koelkasten en partytenten tot Bestek en krukken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Verhuur van feestmateriaal

Een feest is pas een feest met de juiste aankleding. Party verhuur is de beste manier om hier aan te komen. Bedenk maar: professioneel materiaal dat na afloop niet in de schuur bewaard hoeft te worden. Wij van Party verhuur van Lierop hebben alles in huis om ieder feest om te toveren tot een echte fuif. Denk bijvoorbeeld aan:

·         Feesttenten
·         Glasdeur koelkasten
·         Koelaanhangers
·         Tafels
.          Bier Tap


Maar ook  heaters, Krukken, Soepketels en nog vele andere spullen behoren tot het assortiment. Iets specifieks in gedachten dat er niet bij staat? Laat het gerust weten, dan gaan wij ernaar op zoek. Zo maken we er samen een goed feestje van!

Compleet feestverhuur

Voor, tijdens en na het festijn nergens omkijken naar hebben en volop kunnen genieten van het feest zelf: dat is waar wij van Party verhuur van Lierop naar streven. We beschikken over een haal- en brengservice van het feestmateriaal.

Vragen over ons partyverhuur of direct een offerte aanvragen? Bel naar +31 646091283 of stuur een bericht voor meer informatie of het maken van een afspraak. Reactie volgt binnen 48 uur